Spenningen er tilbake på tabelltoppen: – Nå må vi finne tilbake formen!

(Råde-Drøbak Frogn 1-2) Med tap i lørdagens toppkamp i Råde Idrettspark, har det virkelig tettet seg til i toppen av tabellen. Det er ikke akkurat noe som Råde-herrene er fornøyd med.

– Vi er rett og slett ikke på. I dag funket det ikke, sukker Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg etter oppgjøret.

Kampen mot Drøbak Frogn ble ikke helt som ønsket. Mikkel Aarstrand sendte gjestene i føringen etter ti minutter spilt, men Peder Nomell sørget for «balanse i regnskapet» midtveis i 1. omgang. Utover i 2. omgang tok Drøbak Frogn nok en gang ledelsen, og denne gang var det Nicklas Tunes som sørget for å få ballen i nettet. Dette ble også matchens siste scoring og alle poengene ble med til Drøbak.

– Det var forholdsvis jevnt, men vi slapp DFI lett til. Nå må vi ordentlig opp i ringa igjen. Vi må ta nye tak og jobbe videre på trening fra uka igjen. Vi må finne tilbake til den gode formen, fortsetter Berg.

Lørdag ettermiddag spilte tabelltoer Kråkerøy hjemme mot Borgen og vant komfortabelt. Det betyr Kråkerøy har kneppet inn forspranget til serieleder Råde, og det er i skrivende stund bare tre poeng som skiller de to lagene. Med like mange kamper spilt.

Se tabellen her.

– Vi må først og fremst ha fokus på oss selv nå og komme opp på det nivået vi forventer av oss selv. Det vi har vist i de siste kampene er langt under det vi skal stå for, avrunder Berg.

Neste kamp er borte mot Lisleby på naturgress. Det blir en knalltøff match, men vi har selvsagt troa! Heia Råde!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle