Råde vil slå knallhardt tilbake

Etter noen krevende uker for Råde i Amedialigaen, er spillergruppa heltent før lørdagens oppgjør i Fredrikstad. Nå skal de virkelig hva de er gode for borte mot Lisleby.

To tap mot henholdsvis Moss FK II og Drøbak-Frogn er ikke noe som spillergruppa er særlig fornøyd med. Lørdag er det bare tre poeng som gjelder.

– Det har vært en veldig bra treningsuke med mange spillere på trening. Det er virkelig en revansjesugen gjeng. Det ser bra ut, forteller Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg.

Nå er det samtidig viktig å se situasjonen som den er: Råde er tross alt fortsatt serieleder i Amedialigaen. Men misnøyen etter å ha tapt 4 av 20 kamper, sier litt om moralen og ønsket om å lykkes i Råde-leiren. Det er ingen tvil om at opprykk til Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon) er det store målet og da er det viktig å gjenoppta poengfangsten i ukene som kommer.

Se tabellen her.

– Jeg håper at vi løfter oss spillemessig og at vi får en god opplevelse mot Lisleby. Og selvfølgelig at vi tar med oss tre nye poeng. Da skal vi være fornøyde, sier Berg.

Råde ligger på tabelltopp med 48 poeng på 20 kamper og har tre poeng mer enn tabelltoer Kråkerøy. Råde har også en knallsterk målforskjell på 67-14.

Lørdagens oppgjør mot Lisleby skal for øvrig spilles på naturgress, men det blir ikke nødvendigvis den store forandringen for gjestene. Laget er godt forberedt.

– Selv om hovedmatta vår er kunstgress, så har vi to av Østfolds beste gressmatter i Råde, avrunder Berg med et smil.

Kampstart er 15:00 på Sentralidrettsanlegget. Ta gjerne turen til Fredrikstad og følg Råde i jakten på en ny seier i ligaen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle