Tilbake på vinnersporet: – Selvtillit er alt i fotball!

(Lisleby-Råde 2-5) Selv om ikke alt stemte spillemessig, ble det en målrik match og en ny Råde-seier lørdag ettermiddag. – Vi fikk totalt sett en god opplevelse og det var viktig nå!

Det sier hovedtrener Frode Nøss, som hadde gleden av å se sitt mannskap sikre tre nye poeng i Amedialigaen. Det var viktig med tanke på å opprettholde luken på tabelltopp.

Selve matchen varierte prestasjonsmessig. I 1. omgang var laget langt under pari, men etter en formasjonsendring i pausen, så det annerledes ut i de siste 45 minuttene. Da var Råde på mange måter tilbake i godt «gammelt» driv. Slik som det var i vårsesongen.

– Det var mange som begynte å se ut som seg selv igjen i 2. omgang. I dag var vi veldig svake i de dårlige periodene, mens vi var veldig sterke i de gode periodene. Nå må vi jobbe hardt for poengene og det har vi litt godt av. Derfor var denne gode opplevelsen så viktig, forteller Nøss.

– Stemningen i garderoben var veldig god etter kampen. Selvtillit er alt i fotball. Vi ser nå fram til en ny, god treningsuke med spillere som er tilbake fra karantene og skader. Dette blir bra, fortsetter han.

Se tabellen her.

Fredrik Stokke scoret to mål, mens Simen Kind Mikalsen, Netan Sansara og Besfort Shala scoret ett hver. I tillegg fikk 18-årige Markus Mass Andersen et nytt innhopp i Amedialigaen. Unggutten hadde sin debut i den forrige serierunden og fikk vist seg i flere minutter i dag også.

– Det er alltid gøy å sette på unge spillere og Markus har noe spesielt ved seg. Han er en kantspiller som jobber hardt og har høyt tempo. Spennende spiller, avrunder Nøss med et smil.

Neste kamp er 24. september hjemme mot Ås. Råde er fortsatt serieleder i ligaen og har i skrivende stund en luke på seks poeng ned til tabelltoer Kråkerøy. Sistnevnte har riktig nok en kamp mindre spilt og møter Moss II førstkommende mandag.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle