– Det har vært skikkelig trøkk på treningsfeltet!

En heltent spillergruppe er klar for en ny match i Amedialigaen. Lørdag kommer Ås på besøk og Råde-gutta har selvsagt en plan om å gå seirende av banen. Men det blir ingen «walk in the park».

Forrige ukes seier mot Lisleby smakte godt. I tillegg ble luken økt til seks poeng ned til tabelltoer Kråkerøy, ettersom sistnevnte tapte mot Moss FK II på mandag. Dersom Råde vinner lørdagens hjemmekamp, vil laget ta et nytt stort steg mot opprykkskvalifiseringen.

Men jobben skal først gjøres og det er ingen grunn til å ta lett på den.

– Vi vet at det blir tøft, men vi er godt forberedt, sier Kastriot Murseli, som står oppført med seks scoringer så langt i år.

Se tabellen her.

Han melder om god stemning på treningsfeltet, spesielt etter opplevelsen de hadde sist lørdag.

– Vi følte nok litt på presset i en periode, men det føltes veldig bra å komme tilbake på vinnersporet borte mot Lisleby. Det hjalp med en seier. Det er skikkelig trøkk på treningene om dagen, så vi gleder oss til kampen mot Ås, fortsetter han.

Ås ligger tredje sist på tabellen, men har et mannskap som kan ta poeng fra alle i Amedialigaen. De kjemper om å beholde plassen i avdelingen og kommer antagelig til å gi alt i lørdagens oppgjør.

Kampstart er klokken 15:00 i Råde Idrettspark. Velkommen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle