– Et stort steg i riktig retning!

(Råde-Ås 5-1) Hjemmelaget dominerte store deler av kampen og tok en velfortjent seier på eget kunstgress lørdag ettermiddag.

Som serieleder i Amedialigaen må Råde tåle favorittstempelet før hver serierunde, og lørdag innfridde de så absolutt. Fredrik Stokke scoret etter 15 minutter spilt og Råde var i føringen. Selv om Florent Rexhaj utlignet i det 25. minutt, tok det ikke lang tid før Råde var i ledelsen igjen.

Besfort Shala sørget for at rødtrøyene kunne gå til pause med en 2-1-ledelse.

Etter hvilen peiset laget på og både Peder Nomell, Chinonso Agu og Simen Kind Mikalsen havnet på scoringslisten. Det endte med en komfortabel 5-1-seier.

Se tabellen her.

– Vi er veldig fornøyd med kampen i dag. Vi kom mye raskere i gang med «vårt spill» enn i forrige kamp (mot Lisleby). Vi lignet mer på oss selv enn det vi har gjort de siste ukene. Vi skapte mange sjanser og kunne fort vunnet denne kampen med mange flere mål, så uttellingen må bli bedre, sier Jacob Berg i trenerteamet.

– Men det er mye bra å ta med fra dette oppgjøret og dette var et stort steg i riktig retning. Dette må vi ta med oss inn i de to tøffe bortekampene som vi nå har på rad. Da møter vi Rakkestad og Sarpsborg FK som har vært veldig gode nå på høsten, avrunder Berg.

Råde er fortsatt serieleder i Amedialigaen og har en luke på seks poeng ned til tabelltoer Kråkerøy.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle