Klare for knalltøff bortekamp: – Vi er godt forberedt på det som venter oss!

Det er fire kamper igjen av sesongen og opprykksdrømmen lever så til de grader i Råde. Men det er langt fra spikret. Første hinder på veien er Rakkestad fredag kveld.

For å gi en rask forklaring: Råde leder med seks poeng på tabellen og er godt i rute til å vinne Amedialigaen. Men vinneren rykker ikke automatisk opp. Man må gjennom en kvalifisering mot vinneren av 4. divisjonsavdelingen i Vestfold – en kvalifisering som spilles over to kamper. Men vi skal selvfølgelig ikke hoppe for langt fram i tid. Først er det Rakkestad som skal beseires fredag kveld. Og akkurat det blir ingen enkel oppgave.

«Rakstingene» har levert mange gode prestasjoner og resultater denne høsten, og har hevet seg mange hakk siden i våres.

– Ja, så absolutt. De har forsterket seg godt i sommer, spesielt på keeper- og spissplass. Det har utvilsomt vært viktig for dem, forteller Jacob Berg i Rådes trenerteam.

Se tabellen her.

– Vi forventer derfor en tøff bortekamp og vi tar alle motstandere på største alvor. Vi føler oss godt forberedt på det som venter oss, tilføyer han.

Råde-stallen ser også bra ut og det er få skader. De aller fleste er friske og raske, og klare for å gi jernet for tre nye poeng. For det kommer til å bli nødvendig, for Rakkestad er nok også godt forberedt på det som kommer fra Råde.

– Vi forventer et kampbilde der vi har mye ball og styrer kampen, og der vi også må håndtere ekle kontringer i mot. Dette er en fase av spillet Rakkestad er meget sterke i, avrunder Berg.

Kampstart er 19:00 på Rakkestad kunstgress. Ta gjerne turen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle