Vartet opp med en sterk prestasjon i Rakkestad

(Rakkestad-Råde 1-4) Fire nye scoringer og tre nye poeng hjem til Råde. Nå ser det meget lyst ut med tanke på å vinne serien og sikre seg en plass i opprykkskvalifiseringen.

Kampen mot Rakkestad ble litt som forventet fredag kveld. Råde styrte mye av spillet og tok et nytt steg i riktig retning. Mathias Dahl fant nettmaskene etter 17 minutter, og til tross for at vertene utlignet et drøyt kvarter senere, var Råde raskt tilbake i ledelsen. Besfort Shala sørget for 1-2 og Kastriot Murseli økte til 1-3 før pause.

Etter hvilen ble det mange Råde-sjanser, men scoringen kom først på overtid i 2. omgang. Fredrik Stokke satte punktum med sin 1-4-scoring.

– Det var en god 1. omgang, men vi datt litt etter pausen. Vi skapte riktig nok mange sjanser i 2. omgang og kunne scoret mange flere mål. Vi brant også et straffespark. Men uansett: Det var ingen tvil om hvem som var det beste laget i kveld, forteller Råde IL Fotball-leder Knut Erik Berg.

Etter en litt krevende start på høstsesongen, hvor ikke prestasjonene satt helt som de gjorde i våres, har Råde-troppen stadig tatt steg i riktig retning. Kveldens prestasjon er et tydelig bevis på at laget er på rett vei.

Se tabellen her.

– Som jeg sa etter kampen mot Lisleby i forrige uke, så begynner vi å se mer ut som oss selv. Prestasjonen i dag var et hakk bedre enn sist, så det ser bra ut, tilføyer Jacob Berg i trenerteamet.

En annen positiv ting fra fredagens match var at Sebastian Jensen (21) fikk vist seg fram igjen. Han ble skadet i en treningskamp i mars-måned og fikk sine første minutter etter skadeavbrekket. Det var veldig hyggelig!

Neste kamp for Råde er borte mot Sarpsborg FK neste lørdag. Med seier der kan seriegullet sikres. Det avhenger av hvordan serietoer Kråkerøy gjør det i sine kamper. Men det ser lovende ut. I skrivende stund har Råde en luke på 9 poeng og én kamp mer spilt.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle