Råde kan bli seriemester denne helgen

Det er mye som skal klaffe, men utfallet kan bli «gull» i morgen (lørdag). Serieleder Råde møter Sarpsborg FK på bortebane, mens serietoer Kråkerøy tar imot Ås. Dersom alle resultater skulle gå i Rådes favør, vil seriemesterskapet være sikret. Men det er ikke noe trenerteamet tenker på.

– Vi har faktisk ikke ofret det en tanke, sier Jacob Berg, som er en del av trenerteamet.

Han og resten av laget har hatt fokus på helt andre ting – akkurat slik det skal være.

– Vi har brukt tiden inn mot kampen godt og forberedt oss på laget vi møter. Vi har sett de mye både på video og live denne sesongen. Vi føler vi har god kontroll på det som kommer, forteller Berg, som på ingen måte tar lett på oppgaven:

– Vi forventer nok en gang en tøff bortekamp. Sarpsborg FK ga oss store problemer da vi møtte dem på hjemmebane, og det ble en jevn affære der vi til slutt trakk det lengste strået. Vi forventer et SFK-lag som kommer ut i hundre med alt å vinne, og som definitivt vil gi alt for å ødelegge for oss. SFK har et lag med mye spisskompetanse, spesielt offensivt i banen. Det må vi være obs på, sier Jacob Berg.

Treningsuken i Råde har for øvrig vært veldig bra og det er en heltent gjeng som setter kursen mot Sarpsborg lørdag. Alt handler da om det som skal leveres på banen, og dersom det blir tre poeng, kan Råde vinne Amedialigaen og være siket en plass i opprykkskvalifiseringen. Det krever riktig nok at Kråkerøy avgir poeng i sin kamp mot Ås. Så her her ingenting sikkert.

Se tabellen her.

Dette blir spennende!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle