Duket for thriller-avslutning på sesongen

(Sarpsborg FK-Råde 1-1) Mens Råde tok ett poeng på bortebane, vant Kråkerøy sin hjemmekamp mot Ås. Det er nå fire poeng mellom Råde og Kråkerøy på tabellen. Det gjenstår to kamper for hvert av lagene og de to møtes allerede kommende helg. Dette blir spennende!

Kampen mot Sarpsborg FK ble dessverre ikke det helt store. Et tent hjemmelag jobbet iherdig for å sikre seg poeng og lyktes med det.

– Sarpsborg FK jobbet hardt, mens vi ikke stilte helt opp fra start. 1. omgang var skuffende, mens 2. omgang var en del bedre. Vi styrte kampen, men klarte ikke å skape så mange sjanser. Vi kunne sikret seieren på slutten, hvor vi hadde en enorm mulighet. Dessverre gikk det ikke, forteller Jacob Berg i trenerteamet.

Dermed er det duket for en svært spennende match neste uke, når Kråkerøy kommer på besøk til Råde. Råde blir seriemester med uavgjort eller seier, mens spenningen vil leve helt til siste serierunde dersom Kråkerøy tar alle poengene.

Se tabellen her.

– Det blir utvilsomt en tøff kamp og vi må være med fra start. Nå skal vi jobbe knallhardt på treningsfeltet og forberede oss skikkelig. Én seier til så er vi der, avrundet han på vei inn i garderoben på Kurland kunstgress.

Til slutt en invitasjon til alle dere: Velkommen til Råde Idrettspark lørdag klokken 15:00. Da er det toppkamp og Råde kan bli seriemester. Vi trenger all støtte vi kan få og håper at så mange som mulig kommer og heier gutta fram!

Håper vi sees!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle