Spinnvill Råde-helg i vente

Det er klart for tidenes største IPOA Champions Cup med nesten 220 lag. Det blir fotball, lek og moro fra morgen til kveld – både lørdag og søndag. Men ikke nok med det: Herrelaget skal også spille en av årets viktigste kamper i Amedialigaen. Hold fast – dette kommer til å gå unna!

IPOA Champions Cup er blant årets høydepunkter i Råde, hvor flere tusen mennesker kommer til å være innom idrettsparken i løpet av helgen. Det blir drøssevis av fotballkamper, premieutdeling på scenen, åpen kiosk og mye mer.

– Det er meldt kjempegodt vær og vi gleder oss enormt, sier martkedsansvarlig i Råde IL Fotball, Morten Skagevang.

– Dette blir jo tidenes største IPOA Champions Cup og vi har merket økningen spesielt blant lagene i 6- og 7-årsalderen, i tillegg til at det er mange flere jentelag som skal være med i år. Det er veldig hyggelig. Når det gjelder arrangementet, så er det mange nye fra Råde IL Fotball som kommer til å være involvert i år. Damelaget skal styre speakertjenesten, mens noen av juniorgutta skal ha ansvaret for premieutdelingen. Dette kommer til å bli kjempebra, fortetter han.

Mens fotballfesten pågår for fullt på lørdagen, er det et mer alvorspreget herrelag som setter kursen mot Drøbak. Der er det duket for toppkamp mellom DFI og Råde. Sistnevnte leder tabellen med fire poeng, så serietoeren fra Drøbak er avhengig av seier for å krype nærmere serielederen.

Dersom Råde stikker av med alle poengene har de sikret seg et fantastisk utgangspunkt for resten av høstsesongen – hvor en opprykkskvalifisering i november er det store målet.

Spillerstallen er så å si skadefri akkurat nå og det er knallhard kamp om plassene på laget i Råde. Det er lenge siden det har sett såpass bra ut, så vi satser selvsagt på full poengpott på Seiersten på lørdag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle