Tar med seg toppidrettskultur til Råde:  – Vi må yte maksimalt når vi er her!

Etter mange sesonger i 2. divisjon, er 25-årige Deni Hasanagic klar for å bidra til å gi Råde et nytt løft. – Det er ikke snakk om å trappe ned for meg. Jeg har fortsatt ambisjoner med fotballen og forventer mye av meg selv og laget, sier den robuste midtbanespilleren.

Nysigneringen er bosatt med samboer i Fredrikstad og har de siste sesongene spilt for Kvik Halden i PostNord-ligaen (2. divisjon). Som følge av en krevende jobbsituasjon med mye pendling ble det vanskelig å fortsette satsingen i grensebyen.

– Jeg jobber på et prosjekt for Frigaard Entreprenør i Ski og jeg klarte ikke å rekke treningene med Kvik Halden. Jeg måtte se meg etter enn annen klubb, selv om tiden min i Kvik var veldig bra. Råde var på ballen tidlig og det er ingen tvil om at de har et utrolig spennende prosjekt her. Det satses skikkelig, sier Deni med et smil.

25-åringen har kun vært i Råde noen få uker, men har allerede rukket å få et godt inntrykk av bygda og idrettslaget.

– Klubben er veldig ryddig og det er en fin organisasjon. Det er mange folk som bidrar her og det er mye som skjer. Jeg fikk også med meg festen som ble skapt på opprykksfestivalen mot Sandefjord 2 i fjor, forteller han.

Deni Hasanagic har også stor tro på at Råde skal slå godt fra seg i Amedialigaen (4. divisjon) i år og legger ikke skjul på hva som er målet:

– Det er selvfølgelig å rykke opp og jeg håper at jeg kan bidra til å løfte Råde det siste lille hakket. Jeg har fortsatt toppidrettskulturen i meg og den blir jeg ikke kvitt. Vi må gi alt av oss selv når vi er i idrettsparken hvis vi skal få Råde oppover i divisjonssystemet. Jeg tror vi har gode muligheter til å kjempe i toppen dersom vi slipper store skader og mye sykdom i troppen. Det er en god blanding av erfarne spillere som har spilt i de øverste divisjonene, til de unge lokale talentene. En god miks og en fin balanse, skryter midtbanespilleren.

Støtte fra sidelinjen vil han også få når alvoret starter. Deni har en fotballinteressert familie som kommer til å besøke idrettsparken ofte. For det er ingen tvil om at jobb, fotball og familie betyr enormt mye for Rådes nysignering.

– Det er jo dette jeg trives med og jeg har holdt på i mange år. Og familien spiller en veldig viktig rolle i hverdagen. Foreldrene mine har aldri blandet seg i fotballsatsingen min, men de har alltid stilt opp og hatt sesongkort hos klubbene jeg har spilt i. De kommer nok hit også, avrunder han med et stort smil.

Deni og resten av gjengen skal faktisk få kjenne litt på alvoret om ikke så alt for lenge. Lørdag 18. mars er det klart for den første runden i NM-kvalifiseringen. Kampen spilles borte mot Lisleby og vinneren går videre til den andre og siste runden.

Vi kommer fortløpende tilbake med mer informasjon om sesongen og følg gjerne med oss i sosiale medier i tiden fremover!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle