NSG satser stort i Råde og har sikret seg plass på årets A-lagsdrakt

NSG har bidratt i Råde i en god stund, men øker synligheten betraktelig i idrettsparken i 2023-sesongen. – Vi synes det er naturlig å bidra i nærmiljøet, spesielt med tanke på at vi nå flytter kontoret vårt hit!

Det sier Angelique Mauffrey, som er økonomidirektør i Norwegian Scaffold Group (NSG). Firmaet ble startet på Kråkerøy i Fredrikstad i 2012. Den gang med seks ansatte. I dag har NSG hele 53 medarbeidere som tar på seg store oppdrag med stillaser og stillasbygging i Østfold- og Oslo-området.

– Det har vært noen krevende år, men vi er stolt av å ha kommet hit vi er i dag, forteller Mauffrey, som ser fram til å satse for fullt i Råde:

– I juni tar vi over hele bygget som vi nå er i og samler alle våre ansatte her. Det blir veldig fint og vi ser fram til det. Råde ligger flott plassert midt i fylket – og ikke minst kort vei til E6, fortsetter hun.

NSG jobber på mange spennende boligprosjekter i området, blant annet Verket i Moss, Meierihagen i Askim og Tindlund Park og Kulås Hage i Sarpsborg. Og ikke minst er de nå er del av prosjektet i Råde Idrettspark – et prosjekt som de synes det er stas å være en del av. Da snakker vi ikke om boligbygging, men om klubb-bygging.

Daglig leder Sigmar Jonsson synes det er hyggelig å bidra lokalt og er godt fornøyd med den nytrykkede A-lagsdrakta.

– Vi er veldig fornøyd med hvordan logoen ble på drakta og vi synes Råde IL Fotball er en veldig fin klubb å støtte. Jeg har også blitt lovet opprykk av markedssjefen Morten Skagevang, sier Jonsson og ler spøkefullt.

– Jeg har selv to barn som spiller fotball på Kråkerøy og vet hvor viktig det er å bidra. Vi må gi noe tilbake, tilføyer Angelique Mauffrey.

Råde IL Fotball takker så mye for bidraget og ser fram til årets samarbeid!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle