Rådes nysignering: – Her får jeg kombinert fotball og utdanning på en glimrende måte!

Etter flere sesonger i PostNord-ligaen (2. divisjon) satser Aleksander Bjørnvåg (27) på en kombinasjon av utdanning og fotball i Råde. – Arbeidsoppgavene jeg har fått passer perfekt med utdanningen min. I tillegg får jeg mulighet til å lære mye av folkene i klubben!

Det sier 27-åringen som faktisk er oppvokst sør i Rygge – kun noen få kilometer fra Råde Idrettspark. Han spilte sine første fotballår i Rygge IL og tok etter hvert store steg i lokalfotballen. Siden 2013-sesongen har han spilt mange kamper i 2. divisjon med både Moss FK og Alta.

Nå venter en ny fotballhverdag i Råde – en hverdag som er tilpasset hans egne ambisjoner.

– Jeg sluttfører en masteroppgave i idrettsvitenskap, så det er noen travle dager nå. Men det går fint å kombinere med oppgavene her. Jeg skal være trener for G16-laget sammen med to andre, ha basisansvar for G14, G16 og G19, bistå i utviklingøkta på fredagene og selvfølgelig spille for A-laget i Amedialigaen (4. divisjon). Her får jeg opparbeidet meg mye erfaring samtidig som jeg sluttfører utdanningen min, sier Bjørnvåg.

Den rutinerte midtstopperen gleder seg veldig til å ta fatt på en ny fotballsesong og er klar for å gi jernet i den røde trøya.

– Opprykk er selvsagt målet vårt, selv om det helt klart blir tøft. Det er mange gode lag i 4. divisjon, men hvis vi får ting til å klaffe og finner flyten, skal vi være med helt der oppe, sier han med et smil.

Som spilletype sier han følgende om seg selv:

– Jeg er en spillende stopper som ønsker å ha ballen i beina. Jeg er en som tar ansvar og tråkker til i duellene. Jeg gir alltid ett hundre prosent på banen, sier den vinnerlystne Rygge-gutten avslutningsvis.

Vi ønsker Aleksander velkommen til Råde og gleder oss til spennende kamper i Råde Idrettspark i 2023-sesongen!

Her er en oversikt over spillerne som er klare for årets sesong:
Daniel Ravneng
Simen Eriksen
Fredrik Nysted
Erik Skogen
Deni Hasanagic
Netan Sansara
Fredrik Stokke
Tobias Guttulsrød
Albion Latifi
Aleksander Bjørnvåg
Maikel Nieves
Besfort Shala
Chinoso Agu
Fabian Hagen
Georg B. Johansen
Mathias Dahl
Rinor Topallaj
Robin Thomassen
Julius Adaramola
Sebastian S. Jensen
Simen Kind Mikalsen
Markus M. Andersen (fra U23-troppen)
Nicolai Haugen Krogh (fra U23-troppen)
Georg Aasli (fra U23-troppen)

Spillere ut:
Nate Jones (Lisleby)
Jiress Suka Suka (ukjent)
Jonas Paus (tilbake fra utlån fra FFK)
Peder Nomell (Frigg)
Markus Fisker (Selbak)
Thomas Kolseth (Selbak)
Kastriot Murseli (Kvik Halden)

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle