Tennisen er igang

Endelig kan vi åpne tennisbanene etter å ha gjennomført dugnad slik at de er spillbare. Vi har dessverre ikke klart å engasjere folk til å delta på dugnader og har derfor måtte være avhengig av enkeltpersoner for å få banene klare, noe som har tatt lengere tid enn vi har ønsket.

Hver mandag fremover vil det være trening for voksne. Planen er å lage en gruppe med spillere som spiller mot hverandre. Trener vil komme med veilednig, tips og triks i pauser. Det vil også være mulig å få treningsøvelser for å heve sitt eget nivå. Dersom interessen blir stor vil vi også kunne hente inn ekstern trener. Voksentreningen vil gå over 10 mandager og koster kr. 1000,-
Påmelding sendes på e-post til leder.tennis@raadeil.no

Hver onsdag klokken 18:00 fremover kjører vi åpen trening for medlemmer og andre som ønsker å teste ut Tennis. Her vil en voksenperson fra Tennisen være behjelpelig med enkel veiledning og utlån av utstyr. Dette er et gratistilbud som alle kan nyte godt av for å teste ut Tennis.

Vi gjør oppmerksom på at alle som skal trene må være medlemmer av Råde IL, samt betale treningsavgift for 2022. Gjestespillere kan trene opp til 2 ganger i løpet av en sesong før vi krever at de skal betale treningsavgift.
Tennisen vil i løpet av sesongen gjøre stikkprøver om medlemsavgift og treningsavgift er betalt og ber alle ha kvittering tilgjengelig (fysisk el. bilde) når de spiller på anlegget.

Les mer om priser og aktiviteter på lenken: Klikk her

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle