Velkommen til Proffuka i Råde!

For 3. gang er det duket for Proffuka i Råde – et konsept som skal gi deltagerne en følelse av livet som proffspiller. Simen Kind Mikalsen ser fram til å gi de unge en lærerik uke i idrettsparken.

Datoen er satt til 26.-30. juni og fotballskolen er for gutter og jenter fra 12 til 16 år. Nå har påmeldingen åpnet og Mikalsen er allerede i gang med planleggingen.

– Fotballskolen er utviklet for å gi deltakerne et innblikk i hvordan en toppspillers hverdag kan være. Ved hjelp av profilerte trenere, spillere og fagpersoner tilbyr «Proffuka» en unik uke for deltakerne, sier den tidligere eliteseriespilleren.

– Hit kommer profilerte spillere, trenere og fagpersoner for å gi av sin kunnskap slik at deltakerne kan ta med seg både kunnskap og glede. Gode fotballøkter, engasjerende foredrag og god oppfølging er noe Proffuka tilbyr. Vi serverer både frokost og lunsj og tilbyr også fysioterapibehandling mellom øktene. Deltakerne får egne Proffuka t-skjorter, shorts og strømper, sier han videre.

Høres dette interessant ut? Påmelding gjøres ved å trykke her.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle