Avrundet vårsesongen med stil

(Råde-Tistedalen 9-1) Den første halvdelen av sesongen er ferdigspilt og det kunne nesten ikke gått bedre. Råde er på topp av tabellen og har en solid luke ned til 2.-plassen. Nå venter et par uker med velfortjent ferie.

Det skortet faktisk litt i den første omgangen mot Tistedalen lørdag ettermiddag. Råde skapte drøssevis av sjanser, men slet lenge med å finne nettmaskene. Det var faktisk gjestene fra Tistedalen som scoret først og kunne juble for ledelse i det 20. spilleminutt. Dessverre for de tilreisende gikk det ikke lang tid før kampen var snudd.

Simen Kind Mikalsen utlignet kun noen få minutter etter og så sørget Christopher Hjelkrem for at snuoperasjonen var et faktum. Mikalsen pyntet deretter på til 3-1, noe som også ble pauseresultatet.

I 2. omgang løsnet det mer for hjemmelaget, som scoret hele seks ganger i løpet av de siste 45 minuttene. Antonio Nieves fant nettmaskene to ganger, mens Albion Latifi, Oskar Fritzner, Jiress Suka Suka og Halvor L. Mathisen scoret ett mål hver. Dermed endte det hele 9-1 i idrettsparken.

Se tabellen her.

– Vi føler at vi har funnet oss selv nå. Vi har blitt bedre og bedre for hver kamp, sier Jacob Berg, som er i A-lagets trenerapparat.

– Dette lover godt inn mot høstsesongen. At vi nå står med 36 poeng på 13 serierunder er over all forventning. Vi har kun tapt én kamp og vunnet resten. Målforskjellen er også utrolig. Vi har sluppet inn under 0,5 mål per kamp. Det er sterkt, fortsetter Berg, som ser fram til å bygge videre på prosjektet om noen få uker.

Nå venter 17 dager med ferie for gutta, før treningene starter opp igjen 20. juli.

SE BILDEGALLERI NEDERST I SAKEN

KAMPFAKTA
Råde 9
Tistedalen 1

Pause: 3-1
Seriekamp, Amedialigaen
Råde Idrettspark

Dommer:
Pål Rudi Pettersen, Begby IL
Gult kort:
Albion Latifi, Råde

Mål:
0-1 Joakim Lindblad (20)
1-1 Simen Kind Mikalsen (23)
2-1 Christopher Hjelkrem (33)
3-1 Simen Kind Mikalsen (34)
4-1 Albion Latifi (52)
5-1 Oskar Fritzner (53)
6-1 Jiress Suka Suka (65)
7-1 Halvor L. Mathisen (86)
8-1 Antonio Nieves (88)
9-1 Antonio Nieves (89)

Rådes lag:
Daniel Ravneng, Erik André Skogen, Albion Latifi, Tobias Eugen Guttulsrød, Christopher Hjelkrem, Jiress Suka Suka, Julius Adaramola, Oskar Fritzner, Simen Kind Mikalsen, Besfort Shala, Antonio Martin Nieves, Jonas Paus, Nathanial Jermaine Jones, Halvor Langvik Mathisen, Thomas Fjelland Kolseth, Sebastian Thorbjørnsen Willadssen, Simen Haraldstad og Georg Åsli.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle