Dette er veien videre for Råde i 2022

(Råde-Kråkerøy 4-1) Lørdag ettermiddag vant Råde seriegull og sikret dermed en plass i opprykkskvalifiseringen. Nå venter noen knalltøffe, men ikke minst artige uker.

Toppkampen i idrettsparken ble interessant, men ikke så altfor spennende. Kastriot Murseli banket inn tre mål i første omgang og Tobias Guttulsrød ett, noe som gjorde at hjemmelaget tok pause på stillingen 4-0. Kampen var jo ikke avgjort, men ikke så langt ifra.

I 2. omgang reduserte Kråkerøy én gang og det ble med den ene scoringen. Råde tok dermed gull i Amedialigaen og er sikret en plass i den kommende opprykkskvalifiseringen.

– Imponerende prestasjon i dag. Fokuset var på plass og det var skikkelig tenning. Selv om vi ikke hadde mest ball gjennom hele kampen, så kontrollerte vi matchen dit vi ønsket, sa Jacob Berg fra trenerteamet etter kampen.

Den siste seriekampen er mot Tistedalen kommende fredag, men utfallet av den spiller ingen rolle med tanke på seriemesterskapet.

– Det blir en fin anledning til å få i gang hele troppen vår. Da vil nok flere av spillerne våre få noen minutter i beina, fortsatte Berg.

Men videre til opprykkskvalifiseringen: Etter alle solemerker blir den første opprykkskampen spilt 1. november og den neste 8. november mot Sandefjord II. Råde vil da starte borte og avslutte på hjemmebane. Om motstander blir Sandefjord II eller Flint, avgjøres til uken.

– Vi må virkelig mobilisere inn mot de to kvalifiseringskampene. Toppnivået vårt er skyhøyt og vi er klare for noen tøffe treningsuker før det hele braker løs, avrundet han.

Etter lørdagens seriegull ble det en liten sosial sammenkomst for spillerne. Startskuddet på en fartsfylt oppladning til det som kan sikre spill i Norsk Tipping-ligaen neste år.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle