Siste nytt: Det blir «opprykksfestival» i Råde!

Det er kanskje ikke noe som heter «opprykksfestival», men her i Råde liker vi jo å finne på nye ting. I forbindelse med opprykkskampen i november blir det et stort gratisarrangement for alle i idrettsparken. Det blir altså en «opprykksfestival»!

Samtidig som seniorlaget skal spille den siste kvalifiseringeskampen om opprykk til Norsk Tipping-ligaen, som ligger an til å bli tirsdag 8. november, skal vi ha flere aktiviteter. Scenen skal lyssettes og alle yngreslagene skal vise seg fram og avbildes som lag. I tillegg blir det fotballaktiviteter på den ene fotballbanen og gratis pølser til alle barna. Inngangen til Råde-kampen er gratis.

Siden kampstart sannsynligvis blir 19:30, starter selve arrangementet klokken 18:00. Slik at alle får muligheten til å delta.

– Nå er det ikke helt sikkert at det blir denne datoen, det får vi først vite på torsdag. Men vi ligger i alle fall an til å få Sandefjord II som motstander i kvalifiseringen og da blir den siste og avgjørende kvalifiseringskampen her i Råde 8. november, forteller markedsansvarlig i Råde, Morten Skagevang.

Den først matchen skal da spilles i Sandefjord 1. november og returkampen blir da i Råde uken etter. Sammenlagtvinneren rykker opp.

– Vi har lyst til å gjøre noe ekstra. Dette blir en kveld for store og små, tilføyer Skagevang.

Vi kommer tilbake med mer info når motstanderen er klar og datoen fastsettes, men én ting er i alle fall helt sikkert: Det blir «opprykksfestival» i Råde!

Men husk også at vi har en kamp til fredag borte mot Tistedalen. Utfallet spiller riktig nok ingen rolle, for seriemesterskapet er sikret. Men det blir sesongens siste match i Amedialigaen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle