Råde avrundet serien med stil

(Tistedalen-Råde 0-1) Mange nye spillere fikk sjansen fra start i serieavslutningen og de gjorde seg på ingen måte bort. Rødtrøyene avsluttet seriespillet med å ta årets 21. seier.

Kampen hadde ikke så stor betydning for Råde sin del. Kretsmesterskapet og en plass i opprykkskvalifiseringen var allerede sikret, så det handlet i bunn og grunn om å avrunde seriespillet på en god og verdig måte.

– Selv om vi stilte med mange nye fra start, var det en tent gjeng som ville gå seirende av banen, forteller Råde Il Fotball-leder Knut Erik Berg.

Sisteskansen Simen Eriksen startet sin første Råde-kamp. Han vartet opp med flere gode redninger og holdt nullen i debuten. I tillegg ble Henrik Bakkerud og Nicolai Krogh byttet inn og fikk dermed sine første minutter på A-laget.

Nathanial Jones ble kampens eneste målscorer etter en heading i nettet i 2. omgang og ble matchvinner.

Totalt sett en kveld med mange positive opplevelser.

– Til å være et nytt lag var det veldig bra. De leverte en god match og viste vinnervilje. Det var et klart mål for oss å sikre tre poeng og det lyktes vi med. Mange av spillerne tok vare på sjansen sin og det er betryggende å se at vi har så mange spillere i gang. Spesielt med tanke på den kommende opprykkskvalifiseringen mot Sandefjord II, forteller Berg.

Se tabellen her.

Nå er serien over og nå er det bare opprykk til 3. divisjon som gjelder. Den første kvalikkampen går av stabelen i Sandefjord tirsdag 1. november og returkampen spilles i Råde 8. november.

Til bortekampen er det satt opp gratis buss. Dersom du ønsker å være med kan påmelding gjøres på mail til marked@raadeil.no.

Kampen på hjemmebane blir en skikkelig opprykksfestival hvor det blir mange aktiviteter og gratis inngang. Vi kommer tilbake med mer info om akkurat denne kampen litt nærmere datoen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle