Håper på cupeventyr i Råde

Det er klart for en meget viktig match i Råde Idrettspark lørdag klokken 15:00. Da skal den siste kampen i cupkvalifiseringen spilles mot Sparta Sarpsborg og seier vil bety ekstremt mye for begge lag.

Det er store muligheter for å få besøk av et lag fra OBOS-ligaen eller Eliteserien i den første runden i cupen, noe som betyr muligheter for å skape fotballfest med mange tilskuere på tribunen. Men det gjenstår et stort hinder på veien. Råde er favoritter før oppgjøret mot Sparta Sarpsborg på hjemmebane i morgen (lørdag), men her kan alt skje. Gjestene har et solid mannskap som garantert vil slå godt fra seg.

– Sparta er et vanskelig lag og dette blir jo som en slags finale. Vi vet at folk forventer at vi skal ta dem, men vi må virkelig forberede oss godt, sa Råde-trener Frode Nøss i ukens fotballpodkast.

Trykk her for å høre podkasten!

Råde og Sparta har møtt hverandre mange ganger i serien, så dette er to klubber som kjenner hverandre godt.

Vil du være med på starten på det som forhåpentligvis blir et cupeventyr i år? Da er det bare å ta turen til Råde Idrettspark lørdag 15:00. Da skal kvalifiseringen avgjøres!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle