Måltyv har signert for Råde

Han har bøttet inn mål i PostNord- og Norsk Tipping-ligaen i flere år. Nå skal Omar Fonstad El Ghaouti bidra til å sende Råde til topps i Amedialigaen.

Selv om det endte med et knepent tap i ekstraomgangene i opprykkskvalifiseringen mot Flint på lørdag, har Råde IL Fotball på ingen måte gitt opp. Opprykksdrømmen lever videre og målet for 2024 er selvsagt å havne i en ny kvalifisering – og forhåpentlig ta steget opp én divisjon.

Med på laget blir blant andre Omar Fonstad El Ghaouti. Den erfarne spissen, som nå er 33 år, er en type som tar treningshverdagen meget seriøst og som krever mye av seg selv og lagkameratene. Han har klokkertro på prosjektet i idrettsparken og gleder seg til å bidra.

– Det har vært dialog en god stund og Råde passer min situasjon veldig godt nå. Både med ambisjoner og hvor jeg har bosatt meg. Jeg tar fotball kjempeseriøst og vil gjøre alt ett hundre prosent. Jeg lever og ånder for idretten, forteller spissen, som kan vise til en meget solid statistikk.

Hør ukens podkast med Ghaouti her!

Han har totalt sett scoret 85 mål i PostNord-ligaen (2. divisjon) og 116 mål i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon). Omar Fonstad El Ghaouti har spilt i klubber som Moss FK, Bryne, Alta, Fram Larvik og Hønefoss. I 2023 spilte han i sistnevnte klubb, hvor han banket inn 27 mål på 28 kamper.

Men i de to neste årene er det bare Råde som gjelder.

– Det er et godt lag jeg kommer til og jeg gleder meg til 2 år her. Jeg har stor tro på at denne gruppa her i Råde. Det skal godt gjøres å gjøre det bedre i seriespillet (25 seire og 1 uavgjort) som ble levert i år, men målet er selvsagt at vi skal klare å rykke opp i 2024, avrunder han.

Les mer om måltyven her. (NFF)

Vi ønsker Omar Fonstad El Ghaouti velkommen til Råde IL Fotball!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle