Nøss har forlenget kontrakten med Råde

Frode Nøss har ledet Råde til 46 seiere på 52 seriekamper, så det er ikke så rart at han var ønsket videre i idrettsparken. Nå har han forlenget kontrakten med to nye år.

Råde har utvilsomt gjort det bra under Nøss sin ledelse. Han ledet laget til topps i serien i både 2022 og 2023. På disse to årene ble det scoret 222 mål og kun sluppet inn 33. Det er mildt sagt imponerende. Dessverre holdt det ikke til opprykk noen av årene på grunn av to knepne ettmålstap i kvalifiseringene. Men er det én mann som kan få dette til, er det Frode Nøss.

Det har i alle fall fotballgruppas leder Knut Erik Berg klokkertro på.

– Vi er veldig fornøyd med ham og det arbeidet som har blitt gjort. Han har bidratt til å utvikle laget og klubben, og er en fin type som alltid er godt forberedt. En utrolig dedikert trener som vi gleder oss over å ha med videre, skryter Berg.

– Frode var vårt eneste valg og vi har ikke vurdert andre alternativer, tilføyer han.

Frode Nøss er også fornøyd med utviklingen som har vært de to siste årene, men føler at de fortsatt har mer å oppnå. Etter å ha vært ekstremt nære opprykk i to år, er det ingen tvil om hva målsettingen for 2024 er:

– Jeg har bestemt meg for å få dette laget opp. «Den som gir seg er en dust», sier han med et smil.

– Prosjektet i Råde trigger meg veldig. Jeg trives veldig godt og har stor tro på å lykkes med den felles drømmen vi har, nemlig opprykk. Vi har gode og ambisiøse spillere i laget, og forholdene i idrettsparken er jo tilnærmet nivået til OBOS-ligaen. Dette skal vi få til sammen, avrunder Frode Nøss.

Fikk du forresten med deg at Råde sikret seg en måltyv fra høyere divisjoner i går? Hør podkasten her!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle