Mona Enerly fortsetter som teamleder i Råde

Etter å ha ledet Råde-damene til en solid 2. plass i serien, og ikke minst styrket samholdet i gruppa, har Mona Enerly forlenget kontrakten som teamleder i Råde.

Det er ingen tvil om at Mona Enerly og hennes mannskap leverte en god sesong, til tross for at det ikke endte med opprykk fra 4. divisjon. Sarpsborg FK ble et lite nummer for sterke, men seks seiere, to uavgjort og to tap er en statistikk det er god grunn til å være stolt av for Råde-damene.

– Denne sesongen har først og fremst vært lærerik på flere plan. Jeg var jo veldig spent på hvilket lag vi kom til å klare og stille med. Men vi var så heldig å få inn mange jenter/damer fra flere klubber i nærheten. Det var noen som hadde mistet lysten på fotballen, men i tilbakemeldingene i spillersamtalene nå, kommer det frem at disse har fått en ny giv. Det er jo veldig hyggelig, forteller Enerly.

I årets 4. divisjon var det ikke flere enn 6 lag som stilte, så det ble kun 10 kamper for hvert lag. Enerly skulle gjerne matchet damene enda mer.

– Det som er kjedelig er at det ble altfor få kamper på oss, så jeg håper inderlig at neste sesong blir annerledes med mange oppgjør. Vi hadde en målsetning om å vinne serien i år, men det lyktes vi ikke med. Det som ble utfordringen var å finne vår stil sammen og bli samspilte, og det ble bedre utover høsten, forteller hun videre.

Derfor er hun også supermotivert for å fortsette arbeidet i idrettsparken. Hun føler virkelig at de har noe på gang.

– I kommende sesong blir det fokus på å fungere mer som et lag i alle ledd. Nå har vi blitt godt kjent, så det blir lettere å kommunisere. Jeg har en suveren gjeng å jobbe med, for vi har mange spillere på et veldig bra nivå. Det blir spennende hvordan neste sesong utarter seg, avrunder hun med et smil.

I tillegg til Mona Enerly, er det også klart at Daggfinn Enerly fortsetter som en trenerressurs rundt damelaget. Det er ingen tvil om at 2024 blir et veldig spennende år for denne gjengen!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle