Tusen takk for fotballfesten!

(Råde-Flint 1-1) Med over 1000 tilskuere på tribunen, ble lørdagens kamp i Råde Idrettspark en skikkelig fotballfest.

Det ble akkurat den rammen rundt kampen som vi drømte om. Først ble det spilt fotballkamper mellom de yngste lagene i Råde, og Vang Skoleidrettslag som var på besøk. Deretter ble det delt ut diplomer på scenen og barna fikk gratis pølse og saft.

Deretter startet oppladningen til opprykkskampen mellom Råde og Flint – det første oppgjøret i kvalifiseringen. Det ble flott stemning i innmarsjen, hvor også Fredrik Stokke ble hedret av spillerne, klubben og tilskuerne. På grunn av hjerteproblemer måtte 23-åringen nylig legge skoene på hylla, noe som naturligvis var veldig leit for både klubben og ham selv. Heldigvis har Fredrik valgt å være tett på laget i sesonginnspurten og det ble en rørende innmarsj før kvalifiseringskampen mot Flint i dag.

Så var det avspark og Råde tok virkelig tak i matchen. De styrte kampen, hadde to avslutninger i tverrliggeren og skapte drøssevis av sjanser. Dessverre ble det kun uavgjort i det første oppgjøret i opprykkskvalifiseringen, etter mål av Deni Hasanagic.

Lørdag neste helg møtes lagene igjen, men da på Flints hjemmebane i Tønsberg. Selv om resultatet i dag ikke ble som ønsket, er det all grunn til å tro på seier om én uke. Ta turen over fjorden og bli med i opprykksjakten!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle